ULF SJÖKVIST ÅKERI Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556320-0491 är organisationsnummer för bolaget ULF SJÖKVIST ÅKERI Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ULF SJÖKVIST ÅKERI Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som ULF SJÖKVIST ÅKERI Aktiebolag finns i.

ULF SJÖKVIST ÅKERI Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-02-24 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ULF SJÖKVIST ÅKERI Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

ULF SJÖKVIST ÅKERI Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ULF SJÖKVIST ÅKERI Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med ULF SJÖKVIST ÅKERI Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 021-65090 eller genom brev på följande adress:
Bollsta, 725 96, Västerås

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ULF SJÖKVIST ÅKERI Aktiebolag och det är Sjökvist, Ulf Sven Adolf som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjökvist, Ulla Mari som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisor, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor,