Kenneth Öhman Bil & Maskin Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Kenneth Öhman Bil & Maskin Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Kenneth Öhman Bil & Maskin Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kenneth Öhman Bil & Maskin Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Kenneth Öhman Bil & Maskin Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1988-03-22. Men sedan 1988-01-01 så har Kenneth Öhman Bil & Maskin Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Långby Gård, 725 96, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kenneth Öhman Bil & Maskin Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 010-2217064.

Västerås arbetar för att bolag som Kenneth Öhman Bil & Maskin Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kenneth Öhman Bil & Maskin Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av väg- och entreprenadmaskiner, båtar, bilar, traktorer, datorer, hästar, partihandel av främst bildelar, bilförmedlingsverksamhet, konsulting inom bilförmedling, tävlingsverksamhet med hästar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kenneth Öhman Bil & Maskin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kenneth Öhman Bil & Maskin Aktiebolag och det är följande personer, Öhman, Stefan Per Erik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhman, Camilla Maria som är född 1972 och har titeln Suppleant, Öhman, Ella Britt-Ginger som är född 1944 och har titeln Suppleant, Edqvist Gyld, Carl Börje Magnus som är född 1967 och har titeln Revisor, Edqvist Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kenneth Öhman Bil & Maskin Aktiebolag är 556322-2701.