Blue Sky Action Photo Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Blue Sky Action Photo Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Blue Sky Action Photo Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Blue Sky Action Photo Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Blue Sky Action Photo Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-06-17. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Blue Sky Action Photo Aktiebolag ska trivas.

Blue Sky Action Photo Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva foto- och filmverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Blue Sky Action Photo Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Blue Sky Action Photo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Blue Sky Action Photo Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-189597.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Blue Sky Action Photo Aktiebolag är Degerfeldt, Sven Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Degerfeldt, Annikki Viveka Cecilia som är född 1961 och har titeln Suppleant, Carlson, Pär Anders Ronnie som är född 1975 och har titeln Revisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Blue Sky Action Photo Aktiebolag har 556322-7445 som sitt organisationsnummer.