B-Comm & konst AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper, produktion och försäljning av konst samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för B-Comm & konst AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är B-Comm & konst AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1988-03-29 så skapades B-Comm & konst AB och verksamheten är har F-skattsedel B-Comm & konst AB har haft det sedan 1994-01-01.

B-Comm & konst AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556322-8179 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är B-Comm & konst AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med B-Comm & konst AB så går det att nå dem via telefon på 0224-745162 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom B-Comm & konst AB är Näslund, Mårten Torvald som är född 1950 och har titeln VD, Näslund, Mårten Torvald som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindfors, Doiny Sylvia Birgitta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Segebladh, Jan Christer som är född 1955 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .