Käkeläs Finn-Möbler Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Käkeläs Finn-Möbler Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. Käkeläs Finn-Möbler Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Käkeläs Finn-Möbler Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556329-4874.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 021-351600 alternativt besöka eller skicka post till Käkeläs Finn-Möbler Aktiebolag på följande adress Hejargränd 4, 721 33, Västerås.

Käkeläs Finn-Möbler Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Käkeläs Finn-Möbler Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Käkelä, Meri Elisabet som är född 1941 och har titeln Suppleant , Käkelä, Pentti Jaakko som är född 1941 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva handel med möbler och hemtextilier samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta fast egendom, köpa och försälja värdepapper, bedriva uthyrning av maskiner och annan utrustning inom data- och kontorsmaskinbranscherna samt idka finansiell verksamhet, dock ej sådan som avses i lag om bankrörelse eller i lag om kreditrörelse.