New Collection S. Thunholm Aktiebolag

Västmanlands län

Information

New Collection S. Thunholm Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där New Collection S. Thunholm Aktiebolag finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. New Collection S. Thunholm Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket New Collection S. Thunholm Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. New Collection S. Thunholm Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till New Collection S. Thunholm Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stora g. 44 C, 722 12, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 021-130800.

Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är New Collection S. Thunholm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

New Collection S. Thunholm Aktiebolag har idag 556334-8159 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för New Collection S. Thunholm Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning samt förmedling av skor och kläder jämte därmed förenlig verksamhet.

I New Collection S. Thunholm Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thunholm, Lars Stefan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Thunholm, Tore Lars Göran som är född 1940 och har titeln Suppleant, Vågemark, Inger Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, .