Nybyggar'n P Hollaus Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt driva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nybyggar'n P Hollaus Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Nybyggar'n P Hollaus Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1988-12-22 så skapades Nybyggar'n P Hollaus Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Nybyggar'n P Hollaus Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Nybyggar'n P Hollaus Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556343-5840 är organisationsnummret för företaget som finns i Västerås.

Just nu är Nybyggar'n P Hollaus Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Nybyggar'n P Hollaus Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 021-811190 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nybyggar'n P Hollaus Aktiebolag är Hollaus, Peter Richard som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hollaus, Richard Sebastian som är född 1988 och har titeln Suppleant, Nyberg, Kjell Åke som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .