HELAI Aktiebolag

Västmanlands län

Information

HELAI Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där HELAI Aktiebolag finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. HELAI Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket HELAI Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. HELAI Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till HELAI Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Arosv. 41, 722 17, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 021-380675.

Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är HELAI Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

HELAI Aktiebolag har idag 556344-0352 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för HELAI Aktiebolag

Bolaget skall bedriva ekonomitjänster, reparation och underhåll av datorer, värdepappershandel, försäljning av caféprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

I HELAI Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindgren, Lars Gustaf som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Helena Birgitta som är född 1974 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .