All-Bygg i Västerås Aktiebolag

Västmanlands län

Information

All-Bygg i Västerås Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som All-Bygg i Västerås Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

All-Bygg i Västerås Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

All-Bygg i Västerås Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1988-12-08. Men sedan 1989-01-01 så har All-Bygg i Västerås Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Barkarö Byg. 343, 725 91, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på All-Bygg i Västerås Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-52001.

Västerås arbetar för att verksamheter som All-Bygg i Västerås Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för All-Bygg i Västerås Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall driva byggnadsverksamhet, jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för All-Bygg i Västerås Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till All-Bygg i Västerås Aktiebolag och det är följande personer, Gustafsson, Lars Christer som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Lars Göran som är född 1950 och har titeln Suppleant, Vågemark, Inger Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för All-Bygg i Västerås Aktiebolag är 556344-2168.