Charkmästarn Västerås AB

Västmanlands län

Information

556346-7819 är organisationsnummer för verksamheten Charkmästarn Västerås AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Charkmästarn Västerås AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Charkmästarn Västerås AB finns i.

Charkmästarn Västerås AB har varit registrerat sedan 1988-12-28 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Charkmästarn Västerås AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Charkmästarn Västerås AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Charkmästarn Västerås AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Lars Anders -Jansson, Peter Yngve -Nyman, Björn Gösta Michael Då styrelsen ska bestå av 4 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

Vill ni komma i kontakt med Charkmästarn Västerås AB så kan ni göra det på telefon genom 021-171770 eller genom brev på följande adress:
Saltängsv. 59, 721 32, Västerås

Bolaget skall bedriva handel med kött, fisk och mejerivaror. Tillverkning och förädling av livsmedel. Beredning av mat samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Charkmästarn Västerås AB och det är Andersson, Lars Anders som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Peter Yngve som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Björn Gösta Michael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,