ICA Förlaget Annonsservice Aktiebolag

Västmanlands län

Information

ICA Förlaget Annonsservice Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som ICA Förlaget Annonsservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ICA Förlaget Annonsservice Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1989-01-30.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till 721 85 Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ICA Förlaget Annonsservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-4757500.

Västerås arbetar för att bolag som ICA Förlaget Annonsservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ICA Förlaget Annonsservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av annonsutrymme i tidningar och tidskrifter för externa uppdragsgivares räkning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för ICA Förlaget Annonsservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ICA Förlaget Annonsservice Aktiebolag och det är följande personer, Widlund, Clas Patrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hillman, Anna Katarina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Åström, John Erik som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för ICA Förlaget Annonsservice Aktiebolag är 556351-2531.