Kullager Service i Västerås Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Kullager Service i Västerås Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Kullager Service i Västerås Aktiebolag finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kullager Service i Västerås Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Kullager Service i Västerås Aktiebolag har haft sedan 1998-01-01. Kullager Service i Västerås Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kullager Service i Västerås Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sjöhagsv. 6, 721 32, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 021-149590.

Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Kullager Service i Västerås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kullager Service i Västerås Aktiebolag har idag 556352-3934 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dahlberg, Bengt Evald -Dahlberg, Gunnel Sabina -Mazouch, Maria Erica är den som för stunden ansvarar för Kullager Service i Västerås Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av rullningslager och därtill hörande maskinelement, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Kullager Service i Västerås Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlberg, Bengt Evald som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlberg, Gunnel Erika som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Mazouch, Maria Erica som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, Gunnel Sabina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Holmberg, Monica Martina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Kent Gunnar som är född 1956 och har titeln RevisorLundqvists Revisionsbyrå i Västerås Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .