Västerås Bilfrakt AB

Västmanlands län

Information

Västerås Bilfrakt AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Västerås Bilfrakt AB finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Västerås Bilfrakt AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Västerås Bilfrakt AB har haft sedan 1994-01-01. Västerås Bilfrakt AB har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Västerås Bilfrakt AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Verkstadsg. 22, 722 33, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6771775.

Västerås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Västerås Bilfrakt AB Privat, ej börsnoterat.

Västerås Bilfrakt AB har idag 556353-4113 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Västerås Bilfrakt AB

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet med lastbilar samt därmed förenlig verksamhet.

I Västerås Bilfrakt AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergfeldt, Erik Tomas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergfeldt, Carina Alice Maria som är född 1967 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .