Wallner Inredningsmontage AB

Västmanlands län

Information

556356-1389 är organisationsnummer för bolaget Wallner Inredningsmontage AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wallner Inredningsmontage AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Wallner Inredningsmontage AB finns i.

Wallner Inredningsmontage AB har varit registrerat sedan 1989-04-11 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Wallner Inredningsmontage AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Wallner Inredningsmontage AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wallner Inredningsmontage AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Wallner Inredningsmontage AB så kan ni göra det på telefon genom 021-183232 eller genom brev på följande adress:
Stadshagsv. 42A, 724 65, Västerås

Bolaget skall bedriva planering och flyttning av kontor samt köp och försäljning av möbler.

Det finns olika personer som har en koppling med Wallner Inredningsmontage AB och det är Wallner, Bengt Krister som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Lisa-Sofie Rebecca som är född 1980 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor,