VIDEOKONSULT i Aros Aktiebolag

Västmanlands län

Information

VIDEOKONSULT i Aros Aktiebolag är ett företag som finns i Västerås. I VIDEOKONSULT i Aros Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lillqvist, Bengt Håkan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordqvist, Bernt Olof som är född 1953 och har titeln Suppleant, Jigedal, Lennart Gustav som är född 1942 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med VIDEOKONSULT i Aros Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå VIDEOKONSULT i Aros Aktiebolag på telefon 021-144075.

Bolaget skall bedriva videoproduktion och försäljning av video- produkter och utrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är VIDEOKONSULT i Aros Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

VIDEOKONSULT i Aros Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

VIDEOKONSULT i Aros Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och VIDEOKONSULT i Aros Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för VIDEOKONSULT i Aros Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

VIDEOKONSULT i Aros Aktiebolag har 556361-0541 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.