Supertech Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Supertech Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Supertech Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Supertech Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Supertech Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1989-08-22. Men sedan 1989-01-01 så har Supertech Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Fyrbåksv. 12, 722 10, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Supertech Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54088858.

Västerås arbetar för att verksamheter som Supertech Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Supertech Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av program- produkter och tjänster och erbjuda konsulttjänster inom IT, erbjuda tjänster inom hälsa och friskvård samt därmed förenlig verksamhet ävensom äga och förvalta värdepapper och fastigheter.

Firmatecknare för Supertech Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Supertech Aktiebolag och det är följande personer, Wärmlöv, Ulf Jörgen som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wärmlöv, Ulf Jörgen som är född 1980 och har titeln Suppleant, Hartell Borgstrand, Lars Ulf som är född 1960 och har titeln Revisor, Ranby Revisorer som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Supertech Aktiebolag är 556364-1504.