Berghamra Taxi i Västerås Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Berghamra Taxi i Västerås Aktiebolag är ett bolag som finns i Västerås. I Berghamra Taxi i Västerås Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Leif Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Birgitta Viveka Maiden som är född 1961 och har titeln Suppleant, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Häljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Berghamra Taxi i Västerås Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Berghamra Taxi i Västerås Aktiebolag på telefon 021-140444.

Bolaget skall bedriva person- och godstransport samt uthyrning av fordon för privat bruk och yrkesmässigt bruk jämte därmed förenliga verksamheter.

Idag är Berghamra Taxi i Västerås Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Berghamra Taxi i Västerås Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Berghamra Taxi i Västerås Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-12-24 och Berghamra Taxi i Västerås Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Berghamra Taxi i Västerås Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Andersson, Birgitta Viveka Maiden -Andersson, Leif Gunnar

Berghamra Taxi i Västerås Aktiebolag har 556364-7402 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.