HBM Industriteknik i Västerås Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556366-6485 är organisationsnummer för bolaget HBM Industriteknik i Västerås Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HBM Industriteknik i Västerås Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som HBM Industriteknik i Västerås Aktiebolag finns i.

HBM Industriteknik i Västerås Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-09-14 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HBM Industriteknik i Västerås Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

HBM Industriteknik i Västerås Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för HBM Industriteknik i Västerås Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med HBM Industriteknik i Västerås Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 021-136860 eller genom brev på följande adress:
Bastborreg. 1, 721 34, Västerås

Bolaget skall bedriva konstruktion, försäljning och service av pneumatiska och elektroniska komponenter till verktygsmaskiner samt uthyrning av personal inom bygg-, fastighets- och anläggningsarbete och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HBM Industriteknik i Västerås Aktiebolag och det är Berg, Jan Bertil som är född 1950 och har titeln VD, Berg, Jan Bertil som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Melin, Bengt Göran som är född 1949 och har titeln Suppleant, Karlsson, Jan Östen som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,