Burger Corner i Västerås AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva servering och försäljning av snabbmat ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Burger Corner i Västerås AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Burger Corner i Västerås AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1989-08-23 så skapades Burger Corner i Västerås AB och bolaget är har F-skattsedel Burger Corner i Västerås AB har haft det sedan 1994-01-01.

Burger Corner i Västerås AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556368-1724 är organisationsnummret för bolaget som finns i Västerås.

Just nu är Burger Corner i Västerås AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Burger Corner i Västerås AB så går det att nå dem via telefon på 021-414640 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Burger Corner i Västerås AB är Buday, Turgut som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Dikmen, Murat som är född 1971 och har titeln Suppleant, Hallsten, Siv Monica som är född 1944 och har titeln Revisor, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .