Lennart Hyse Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Lennart Hyse Aktiebolag är ett företag som finns i Västerås. I Lennart Hyse Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hyse, Lennart Arvid som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlberg Hyse, Birgit som är född 1946 och har titeln Suppleant, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisor, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lennart Hyse Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lennart Hyse Aktiebolag på telefon 021-172206.

Bolaget skall bedriva redaktionell service, text-, ljud- och bildproduktion av kundtidningar, trycksaker, annonser, bildspel, film, video, försäljning av arkivbilder samt förlagsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lennart Hyse Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lennart Hyse Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lennart Hyse Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lennart Hyse Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lennart Hyse Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Lennart Hyse Aktiebolag har 556372-4169 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.