TE Kapitalförvaltning AB

Västmanlands län

Information

556373-4812 är organisationsnummer för bolaget TE Kapitalförvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TE Kapitalförvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som TE Kapitalförvaltning AB finns i.

TE Kapitalförvaltning AB har varit registrerat sedan 1989-10-16 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för TE Kapitalförvaltning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-18.

TE Kapitalförvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TE Kapitalförvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med TE Kapitalförvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom 073-9170511 eller genom brev på följande adress:
Apalbyv. 7, 722 18, Västerås

Bolaget ska bedriva fond- och försäkringsmäkleri, bedriva handel med värdepapper, äga och förvalta fast egendom samt handel med båtar och bilar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TE Kapitalförvaltning AB och det är Engström, Tomas Paul Erik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Rolf Peter Emil som är född 1976 och har titeln Suppleant, Wik, Bengt Lennart som är född 1964 och har titeln Revisor, Revisorshuset i Uppsala Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,