Mälarstadens Ekonomikonsult AB

Västmanlands län

Information

Mälarstadens Ekonomikonsult AB är ett företag som finns i Västerås. I Mälarstadens Ekonomikonsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svanberg, Barbro Lotten Elinor som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanberg, Tomas Daniel som är född 1972 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mälarstadens Ekonomikonsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mälarstadens Ekonomikonsult AB på telefon 0221-20822.

Bolaget skall bedriva redovisnings och revisionsverksamhet.

Idag är Mälarstadens Ekonomikonsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mälarstadens Ekonomikonsult AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mälarstadens Ekonomikonsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-09-24 och Mälarstadens Ekonomikonsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mälarstadens Ekonomikonsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mälarstadens Ekonomikonsult AB har 556375-2186 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.