Mälardalens Billackering Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Mälardalens Billackering Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. Mälardalens Billackering Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Mälardalens Billackering Aktiebolag är momsregistrerat sedan2005-09-22 och har organisationsnummer 556378-0278.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 021-811181 alternativt besöka eller skicka post till Mälardalens Billackering Aktiebolag på följande adress Friledningsg. 7, 721 37, Västerås.

Mälardalens Billackering Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Mälardalens Billackering Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Johansson, Karl Sören som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Storås, Kaj Börje som är född 1958 och har titeln Suppleant . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva billackering ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.