Scandinavian Intermarket Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Scandinavian Intermarket Aktiebolag är ett företag som finns i Västerås. I Scandinavian Intermarket Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Borg, Annika Irene Viktoria som är född 1943 och har titeln Extern firmatecknare, Borg, Knut-Arne Bertil som är född 1942 och har titeln VD, Borg, Thomas Bertil som är född 1964 och har titeln Vice VD, Borg, Knut-Arne Bertil som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Borg, Thomas Bertil som är född 1964 och har titeln Suppleant, Nygren, Gunnel Katarina som är född 1953 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Scandinavian Intermarket Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Scandinavian Intermarket Aktiebolag på telefon 021-104450.

Bolaget skall förvalta och uthyra fastigheter och lokaler, utföra konsultativa uppdrag inom energibranschen, bedriva handel med fasta bränslen och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Scandinavian Intermarket Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Scandinavian Intermarket Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Scandinavian Intermarket Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Scandinavian Intermarket Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Scandinavian Intermarket Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Borg, Annika Irene Viktoria -Borg, Knut-Arne Bertil -Borg, Thomas Bertil

Scandinavian Intermarket Aktiebolag har 556379-4626 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.