Gesala International Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Gesala International Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. Gesala International Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Gesala International Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556384-8992.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 021-61041 alternativt besöka eller skicka post till Gesala International Aktiebolag på följande adress Gesala, 725 94, Västerås.

Gesala International Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Gesala International Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Kihlin Ohlsson, Gunhild Birgitta C som är född 1941 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruk kombinerat med konsult- och forskningsverksamhet inom områdena landsbygdsutveckling och hälsa, handel med fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.