Mälarmaskin Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västerås finns det ett Aktiebolag som heter Mälarmaskin Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Mälarmaskin Aktiebolag i Västmanlands län. Västerås är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Mälarmaskin Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1990-02-19 så har Mälarmaskin Aktiebolag varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Mälarmaskin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Mälarmaskin Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till S:ta Ursulas v. 2 AA, 722 18, Västerås. Vi ni istället prata med Mälarmaskin Aktiebolag så kan ni göra det på 021-332790.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och arbetsledning i in- och utlandet inom montageverksamhet för anläggningsentreprenader inom valsverksamhet och elektriska industrin samt därmed förenlig verksamhet, ävensom bedriva järnhandels- och byggmaterialrörelse, ävensom driva uppfödning, handel marknadsföring och tävling med travhästar.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Melhag, Anders som är född 1960 och har titeln VD, Melhag, Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lif, Susanne Maria som är född 1963 och har titeln Suppleant, Blomquist, Kenth Inge Jörgen som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Mälarmaskin Aktiebolag har 556385-2804 som sitt organisationsnummer.