Clean-Service Entrémattor CM AB

Västmanlands län

Information

Clean-Service Entrémattor CM AB är en verksamhet som finns i Västerås. I Clean-Service Entrémattor CM AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Carlsson, Magnus Henrik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Heléne Noomi Caroline som är född 1965 och har titeln Suppleant, Strömma, Arthur Roger Kenneth som är född 1955 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Clean-Service Entrémattor CM AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Clean-Service Entrémattor CM AB på telefon 021-102640.

Bolaget ska bedriva -försäljning av mattor samt därmed förenlig verksamhet, -uthyrning av entrémattor med tvättservice samt därmed förenlig verksamhet, -äga och förvalta fast- och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet. -köp och försäljning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Clean-Service Entrémattor CM AB av bolagstypen Aktiebolag.

Clean-Service Entrémattor CM AB är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Clean-Service Entrémattor CM AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Clean-Service Entrémattor CM AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Clean-Service Entrémattor CM AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Clean-Service Entrémattor CM AB har 556387-2976 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.