Johansson & Johnsson Kakel & Klinker Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västerås finns det ett Aktiebolag som heter Johansson & Johnsson Kakel & Klinker Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Johansson & Johnsson Kakel & Klinker Aktiebolag i Västmanlands län. Västerås är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Johansson & Johnsson Kakel & Klinker Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1990-05-09 så har Johansson & Johnsson Kakel & Klinker Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Johansson & Johnsson Kakel & Klinker Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Johansson & Johnsson Kakel & Klinker Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Stafettg. 7, 722 41, Västerås. Vi ni istället prata med Johansson & Johnsson Kakel & Klinker Aktiebolag så kan ni göra det på 010-886188.

Bolaget skall bedriva kakel- & klinkerinstallationer, jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Johnsson, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Hans Johnny som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lidgren, Lars Erik Ingemar som är född 1967 och har titeln Revisor, Andersson, Anna Helena som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, LHA Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Johansson & Johnsson Kakel & Klinker Aktiebolag har 556390-1718 som sitt organisationsnummer.