TJ Båtservice i Västerås Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556390-8366 är organisationsnummer för bolaget TJ Båtservice i Västerås Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TJ Båtservice i Västerås Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som TJ Båtservice i Västerås Aktiebolag finns i.

TJ Båtservice i Västerås Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-04-09 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-04-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för TJ Båtservice i Västerås Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

TJ Båtservice i Västerås Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TJ Båtservice i Västerås Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med TJ Båtservice i Västerås Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 021-122301 eller genom brev på följande adress:
Varvsgränd 6, 721 30, Västerås

Bolaget skall bedriva varuverksamhet och försäljning av fritidsbåtar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med TJ Båtservice i Västerås Aktiebolag och det är Bruksgård, Ture Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Bruksgård, Stephanie Catrin som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ekström, Bo Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,