Injo Fog Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556391-9801 är organisationsnummer för företaget Injo Fog Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Injo Fog Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Injo Fog Aktiebolag finns i.

Injo Fog Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-04-04 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-04-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Injo Fog Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Injo Fog Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Injo Fog Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Injo Fog Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 021-120240 eller genom brev på följande adress:
Gunnilbog. 11, 723 40, Västerås

Bolaget skall utföra fogtätnings- och isoleringsarbeten inom byggnadsbranschen, om- och tillbyggnad av fastigheter, försäljning av badrumsinredning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Injo Fog Aktiebolag och det är Larsson, Sonny Erland som är född 1949 och har titeln VD, Larsson, Sonny Erland som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Kraft, Kjell Göran som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ekström, Bo Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,