MeMox Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556392-6178 är organisationsnummer för verksamheten MeMox Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MeMox Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som MeMox Aktiebolag finns i.

MeMox Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-05-10 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MeMox Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

MeMox Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för MeMox Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med MeMox Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5911639 eller genom brev på följande adress:
Släggkastarg. 9, 722 41, Västerås

Bolaget skall bedriva verksamhet inom byggnadssektorn med inriktning på svetsningsarbeten samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MeMox Aktiebolag och det är Laurila, Erkki Tapani som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Laurila, Jari Tapani som är född 1977 och har titeln Suppleant, Folke, Gustaf Martin Andreas som är född 1976 och har titeln Revisor, Melcob Revision & Rådgivning AB som är född och har titeln Revisor,