Lycksta Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Lycksta Aktiebolag är ett företag som finns i Västerås. I Lycksta Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Sten Johan Torgny som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sten Morgan som är född 1976 och har titeln Suppleant, Valtersson, Gustaf Daniel som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lycksta Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lycksta Aktiebolag på telefon 021-27141.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företagsledning, företagsutveckling, driva och förvalta jordbruksfastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lycksta Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lycksta Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lycksta Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lycksta Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lycksta Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lycksta Aktiebolag har 556392-9206 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.