Aluroll Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Aluroll Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. Aluroll Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Aluroll Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556393-1210.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 021-188755 alternativt besöka eller skicka post till Aluroll Aktiebolag på följande adress Sveav. 15 A, 724 60, Västerås.

Aluroll Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aluroll Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , von Essen Hultefors, Åsa Birgitta som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utveckla, tillverka och marknadsföra industripro- dukter inom metallindustrin, medverka vid överlåtelser av företag och utbilda tekniker inom samma teknikområde samt därmed förenlig verksamhet.