Elrytek Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall utföra elkraftentreprenader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Elrytek Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Elrytek Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1990-05-15 så skapades Elrytek Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Elrytek Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Elrytek Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556396-7222 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är Elrytek Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Elrytek Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 021-384350 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Elrytek Aktiebolag är Ryytty, Jan Henrik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Ryytty, Birgit Ingegerd som är född 1944 och har titeln Suppleant, Westling, Mats Harry som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .