Mycklinge Lantbruk Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västerås finns det ett Aktiebolag som heter Mycklinge Lantbruk Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Mycklinge Lantbruk Aktiebolag i Västmanlands län. Västerås är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Mycklinge Lantbruk Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-02-22 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 1990-06-20 så har Mycklinge Lantbruk Aktiebolag varit registrerat och sedan 2007-02-22 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Mycklinge Lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Mycklinge Lantbruk Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Mycklinge, 725 95, Västerås. Vi ni istället prata med Mycklinge Lantbruk Aktiebolag så kan ni göra det på 021-65248.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva lantbruk med animalieproduktion och växtodling samt handel med fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Sjödin, Tina Maria som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Stig Johan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjödin, Leif Gösta som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Skure Eriksson, Anna Viktoria som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Mycklinge Lantbruk Aktiebolag har 556399-7260 som sitt organisationsnummer.