Elmaterial i Sverige AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Elmaterial i Sverige AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Elmaterial i Sverige AB är ett av dem. Statusen för Elmaterial i Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Elmaterial i Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-08-16. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Elmaterial i Sverige AB ska trivas.

Elmaterial i Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med el-material och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elmaterial i Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Elmaterial i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Elmaterial i Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 019-6116940.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Elmaterial i Sverige AB är Tuvesson, Dag Johan Anders som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Tuvesson, Dag Tuve Lennart som är född 1944 och har titeln Suppleant, Ågren, Karl Anders som är född 1951 och har titeln Revisor, Anders Ågren Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Elmaterial i Sverige AB har 556402-1730 som sitt organisationsnummer.