C & S Watkinson Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva grossistförsäljning av hushållsartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för C & S Watkinson Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är C & S Watkinson Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1990-08-28 så skapades C & S Watkinson Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel C & S Watkinson Aktiebolag har haft det sedan 2008-08-07.

C & S Watkinson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556403-9799 är organisationsnummret för bolaget som finns i Västerås.

Just nu är C & S Watkinson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med C & S Watkinson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-6464164 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom C & S Watkinson Aktiebolag är Watkinson, Carl Stefan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Watkinson, Christina Elisabeth som är född 1963 och har titeln Suppleant, Finnberg, Annelie Helena Margareta som är född 1975 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .