Runeson Läkarpraktik AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Runeson Läkarpraktik AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. Runeson Läkarpraktik AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Runeson Läkarpraktik AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556404-3692.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 021-133222 alternativt besöka eller skicka post till Runeson Läkarpraktik AB på följande adress Sofiebergsg. 5, 724 65, Västerås.

Runeson Läkarpraktik AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Runeson Läkarpraktik AB så sitter följande personer i styrelsen: , Runeson, Inga Christina som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva målerikonservering, konsthandel, läkarverksamhet samt äga och förvalta fastigheter samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.