Karolf Holding Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västerås finns det ett Aktiebolag som heter Karolf Holding Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Karolf Holding Aktiebolag i Västmanlands län. Västerås är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Karolf Holding Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1990-09-11 så har Karolf Holding Aktiebolag varit registrerat. Idag är Karolf Holding Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Karolf Holding Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ånghammarg. 3 E, 721 33, Västerås. Vi ni istället prata med Karolf Holding Aktiebolag så kan ni göra det på 021-120440.

Bolaget skall utföra städtjänster och konsultverksamhet inom städ samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Laurila, Paula Margaret som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, König, Pär Johan som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ekström, Bo Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Karolf Holding Aktiebolag har 556404-9541 som sitt organisationsnummer.