Tunby Blästring & Målning Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Tunby Blästring & Målning Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. Tunby Blästring & Målning Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Tunby Blästring & Målning Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556407-0901.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 021-810625 alternativt besöka eller skicka post till Tunby Blästring & Målning Aktiebolag på följande adress Tunbytorpsg. 4, 721 37, Västerås.

Tunby Blästring & Målning Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Tunby Blästring & Målning Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Hansson, Marika Christina som är född 1946 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva målning och blästring jämte därmed förenlig verksamhet.