Stegia Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556417-9678 är organisationsnummer för bolaget Stegia Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stegia Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Stegia Aktiebolag finns i.

Stegia Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-01-18 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stegia Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Stegia Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stegia Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Stegia Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 021-811822 eller genom brev på följande adress:
Regattag. 22 B, 723 48, Västerås

Bolaget skall bedriva konstruktion, försäljning och utveckling av elektronik, programvara och elektromekanik samt därmed förenlig verksamhet. Bolagets verksamhet skall bedrivas inom följande brancher: Asynkronmotorer, Audio, Automater, Butiksmaskiner, Belysning, Bevakningsutrustning, Bildbehandling, Bilelektronik, Båtelektronik, Båttillbehör, Datakommunikation, Datatillbehör, Datorprogram, Datorgrafik, DC-motorer, Diskmaskiner, Elautomation, Elektromedicinsk utrustning, Elmotorer, Etiketteringsutrustning, Fordonselektronik, Grafisk utrustning, Ljudanläggningar, Ljusanläggningar, Kontorsmaskiner, Kopieringsutrustning, Kretskort, Kuggväxlar, Luftkonditionering, Medicinsk utrustning, Motorer, Motordelar, Musikanläggning, Märkutrustning, Mätinstrument, Mönsterkort, Processinstrument, Programvauutveckling, Stegmotorer, Stegmotordrivningar, Styr- och reglerutrustning, Pumpar, Regulatorer, Renhållningsutrustning, Städutrustning, Ventilation, VVS, Växlar och tryckeriutrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med Stegia Aktiebolag och det är Stjernberg, Lars-Johan som är född 1965 och har titeln VD, Stjernberg, Lars-Johan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Stjernberg, Marit Kristina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Edqvist Gyld, Carl Börje Magnus som är född 1967 och har titeln Revisor, Westling, Mats Harry som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Edqvist Revision Aktiebolag som är född och har titeln RevisorKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,