IBR CONSULT Aktiebolag

Västmanlands län

Information

IBR CONSULT Aktiebolag är ett bolag som finns i Västerås. I IBR CONSULT Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ribba, Bengt Rune som är född 1941 och har titeln VD, Ribba, Bengt Rune som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Ribba, Tyra Ingrid Helena som är född 1943 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med IBR CONSULT Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå IBR CONSULT Aktiebolag på telefon 021-144154.

Bolaget skall idka konsulterande verksamhet företrädesvis inom pedagogik och ekonomi samt äga och förvalta aktier och fast egendom, liksom idka handel med värdepapper.

Idag är IBR CONSULT Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

IBR CONSULT Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

IBR CONSULT Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och IBR CONSULT Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för IBR CONSULT Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

IBR CONSULT Aktiebolag har 556419-8421 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.