Åbylundsprodukter Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Åbylundsprodukter Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Åbylundsprodukter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Åbylundsprodukter Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Åbylundsprodukter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-04-05. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Åbylundsprodukter Aktiebolag ska trivas.

Åbylundsprodukter Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruk, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åbylundsprodukter Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Åbylundsprodukter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Åbylundsprodukter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-63117.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Hans Gunnar -Andersson, Karl Stefan.

De som är på något sätt har med Åbylundsprodukter Aktiebolag är Andersson, Hans Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Karl Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jenny Elisabeth som är född 1960 och har titeln Suppleant, Andersson, Karin Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Häljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Åbylundsprodukter Aktiebolag har 556422-0431 som sitt organisationsnummer.