Micro-Kit Elektronik i Västerås Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Micro-Kit Elektronik i Västerås Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Micro-Kit Elektronik i Västerås Aktiebolag finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Micro-Kit Elektronik i Västerås Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Micro-Kit Elektronik i Västerås Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Micro-Kit Elektronik i Västerås Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Micro-Kit Elektronik i Västerås Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Humleg. 37, 722 26, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 021-108450.

Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Micro-Kit Elektronik i Västerås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Micro-Kit Elektronik i Västerås Aktiebolag har idag 556425-8209 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Micro-Kit Elektronik i Västerås Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av elektronisksa komponenter och apparater för industrier, handel med värdepapper samt idka därmed förenliga verksamheter.

I Micro-Kit Elektronik i Västerås Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lemström, Tommy Richard som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lemström, Bernt Håkan som är född 1952 och har titeln Suppleant, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor, Segebladh, Jan Christer som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .