Michael Hjelt Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Michael Hjelt Aktiebolag är ett bolag som finns i Västerås. I Michael Hjelt Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hjelt, Per Johan Michael som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjelt, Åsa Pernilla som är född 1980 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Michael Hjelt Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Michael Hjelt Aktiebolag på telefon 021-147141.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom information och marknadsföring samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Michael Hjelt Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Michael Hjelt Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Michael Hjelt Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Michael Hjelt Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Michael Hjelt Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Michael Hjelt Aktiebolag har 556431-1446 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.