ÖZEL & ÖZGÜN Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och ÖZEL & ÖZGÜN Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och ÖZEL & ÖZGÜN Aktiebolag är ett av dem. Statusen för ÖZEL & ÖZGÜN Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

ÖZEL & ÖZGÜN Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-11-07. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som ÖZEL & ÖZGÜN Aktiebolag ska trivas.

ÖZEL & ÖZGÜN Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-06-25. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka restaurang, kebab, pizzeria, och snabbmatsverksamhet och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ÖZEL & ÖZGÜN Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är ÖZEL & ÖZGÜN Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med ÖZEL & ÖZGÜN Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-140840.

Firman tecknas var för sig av -Özel, Sükrü Andreas -Özgün, Garsan.

De som är på något sätt har med ÖZEL & ÖZGÜN Aktiebolag är Özel, Sükrü Andreas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Özgün, Garsan som är född 1970 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

ÖZEL & ÖZGÜN Aktiebolag har 556435-7605 som sitt organisationsnummer.