ProdLog Management AB

Västmanlands län

Information

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet och projektadministration inom produktion, logistik och management, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ProdLog Management AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är ProdLog Management AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1991-11-15 så skapades ProdLog Management AB och verksamheten är har F-skattsedel ProdLog Management AB har haft det sedan 1994-01-01.

ProdLog Management AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556435-9346 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är ProdLog Management AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med ProdLog Management AB så går det att nå dem via telefon på 0708-189746 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom ProdLog Management AB är Jonsson, Per Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiberg, Karin Gunnel som är född 1960 och har titeln Suppleant, Andersson, Anna Helena som är född 1966 och har titeln Revisor, LHA Revision AB som är född och har titeln Revisor, .