Lyséns Åkeri Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Lyséns Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Lyséns Åkeri Aktiebolag finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lyséns Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lyséns Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lyséns Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lyséns Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Badelunda Vedby 3, 725 96, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Västerås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lyséns Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lyséns Åkeri Aktiebolag har idag 556439-0549 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lyséns Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva yrkesmässig trafik för godsbefodran, utföra maskintjänster med grävmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

I Lyséns Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lysén, Ivan Tomas som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Örnevik, Siv Linnéa som är född 1944 och har titeln Suppleant, Gillner, Anna Carina som är född 1967 och har titeln Revisor, Cagi AB som är född och har titeln Revisor, .