S.E. Åhlander Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556439-9961 är organisationsnummer för bolaget S.E. Åhlander Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som S.E. Åhlander Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som S.E. Åhlander Aktiebolag finns i.

S.E. Åhlander Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-01-03 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för S.E. Åhlander Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

S.E. Åhlander Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för S.E. Åhlander Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Åhlander, Mats Erik -Åhlander, Sven Erik Ingemar

Vill ni komma i kontakt med S.E. Åhlander Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 021-131095 eller genom brev på följande adress:
Jonas Wenströms g. 13, 724 66, Västerås

Bolaget skall driva konsult- och försäljning inom byggbranschen, bedriva handel med fastigheter och värdepapper, utföra förvaltningsuppdrag avseende fastigheter samt bedriva tävlingsverksamhet med hästar och idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med S.E. Åhlander Aktiebolag och det är Åhlander, Mats Erik som är född 1967 och har titeln VD, Åhlander, Mats Erik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Åhlander, Sven Erik Ingemar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Carin Susanne som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lax, Cecilia som är född 1973 och har titeln Suppleant, Klint, Sonja Birgitta som är född 1946 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,