Slovexport Summer Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556440-1734 är organisationsnummer för bolaget Slovexport Summer Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Slovexport Summer Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Slovexport Summer Aktiebolag finns i.

Slovexport Summer Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-04-09 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Slovexport Summer Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Slovexport Summer Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Slovexport Summer Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Summer, Anna -Summer, Jozef

Vill ni komma i kontakt med Slovexport Summer Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 021-55260 eller genom brev på följande adress:
Tolvmannag. 7, 724 75, Västerås

Bolaget skall bedriva verksamhet i verkstadsindustri. Handel med verkstadsbearbetningsmaskiner fräsar och svarvar, samt reservdelar. Export och import av industriråvaror stål, avgjutning, aluminium, koppar, rostfritt och plast. Legotillverkning av industriverktyg samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Slovexport Summer Aktiebolag och det är Summer, Jozef som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Summer, Anna som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lidgren, Lars Erik Ingemar som är född 1967 och har titeln Revisor, Kåwö, Niclas Lage som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, LHA Revision AB som är född och har titeln Revisor,